Veritas Niki a Rosa si pro Vás připravily dárek

Šicí stroje Veritas jsou jistota, klasika a dobrá volba.

Šicím strojem Veritas dáte svému blízkému najevo, že Vám záleží na jeho spokojenosti. Spolehlivost strojů Veritas je jejich silnou stránkou.

Stroje Veritas tu byly dříve než my a budou tu také déle než my a to přesně proto, že lidé stále rádi volí šicí stroje značky Veritas. 


Šicí stroj Veritas je dokonalý dárek pod stromeček a protože jsou velmi častou volbou našich zákazníků, rozhodli jsme se zákazníky odměnit dárkem, který k šicím strojům Veritas přidáváme. 

Dárek najdete hned u několika strojů Veritas, ale my bychom Vám rádi připoměli dva modely, které Vám budou mimořádně sympatické designem a názvem.

Představujeme Vám stroje Veritas Niki a Veritas Rosa....



NIKI

Jméno štestí, bohatství a úspěchu....

Šicí stroj Veritas Niki

Šicí stroj Veritas Niki má hned několik užitečných funkc. Mezi jejími funkcemi vyniká především možnost šití dvojjehlou, čímž se otevírá možnost dekorativního šití. Dále je schopná prošít i více vrstev rifloviny, což nezvládne jen tak ledajaký stroj z této cenové kategorie. A když jsme u té cenové kategorie, Veritas Niki nabízí skvělý poměr výkonu a ceny. 

ROSA

Jméno přesnosti a zodpovědnosti.

Šicí stroj Veritas Rosa

Šicí stroj Veritas Rosa je přizpůsoben na šití i silných materiálů a také vybaven několika dekorativními stehy pro všechny, kteří si s šitím rádi hrají. Tvořitvosti se meze nekladou a právě šicí stroj Rosa Vám poskytne několik dekorativních stehů a spolehlivé šití. 

DÁREK 

Jako dárek od nás k oboum strojům dostanete šicí sadu, se kterou můžete uskutečnit své projekty.