Veritas je skutečný pojem, šicí stroje Veritas jsou s námi už po staletí a vždy patřily mezi nejlepší šicí stroje a své jméno si stále drží. Silné a robustní Veritasky, které ovládly nespočet domácností. 

Historie

Zakladatelem značky Veritas byl pan Augustus Clemens Müller, který si nechal model s názvem Veritas patentovat roku 1894. Toto jméno bylo dále používáno jeho potomky i pro další modely. Po druhé světové válce byly Müllerovy továrny v Drážďanech znárodněny a přejmenovány na VED Mechanik.
Do roku 1952 bylo vyrobeno cca 2 miliony kusů strojů s označením Veritas.
2. října 1955 byla převedena výroba strojů i s právy na značku Veritas ze závodu v Drážďanech do továrny VEB Nähmaschinenwerk ve Wittenbergu, blízko Schwerinu. Závod ve Wittenbergu byl založen v roce 1903 a patřil ke koncernu produkující stroje Singer. V tomto městě byly vyráběny známé šicí stroje této společnosti a téměř celé 20. století Wittenberg byl v Evropě nazýván „městem šicích strojů“. V 70. a 80. letech dosáhla roční výroba ve Wittenbergu 400 000 kusů. V roce 2002 společnost převzala Crown Technics, pobočka švýcarského koncernu Bernina Holding AG.

Veritas je od roku 1984, kdy se začala psát historie této značky, synonymem kvality a my jsme se s hrdostí staly autorizovaným distributorem nové modelové řady šicích strojů značky Veritas pro Českou republiku a Slovensko. 

Chcete si pořídit šicí stroj značky Veritas? Potom jste tu správně, e-shop www.sici-stroje-veritas.cz je specializovaný na šicí stroje a overlocky Veritas, patří sem samozřejmě i příslušenství pro stroje značky Veritas. Tento e-shop Vám nabízí nejšírší nabídku šicích strojů Veritas. Najdete zde ucelenou nabídku šicích strojů značky Veritas a neváhejte se obrátit také na naši poradnu, pokud budete potřebovat poradit s nákupem. 

E-shop www.sici-stroje-veritas.cz vznikl na počest oblíbené značky Veritas a stal se tak součástí rodiny mateřského e-shopu www.raj-siti.cz. Chtěli jsme vytvořit e-shop, který bude značce Veritas věnovat plnou pozornost a kde nebude tato značka nijak zastíněná a přesně proto, tento e-shop vznikl.

Mateřský e-shop Ráj šití Vám může nabídnout rozšířenou nabídku šicího sortimentu spolu s šicími stroji Veritas. 

Ať už se se svým nákupem obrátíte na jakýkoliv z e-shopů, můžete si být jistí stejnými cenami a také že se Vaší objednávce věnujeme se stejnou důležitostí.