Rádi bychom Vám blíže představili zákazníky nejoblíbenější šicí stroj od značky Veritas, a to šicí stroj Veritas Rachel. 

Značka Veritas je sázkou na jistotu, a to již od roku 1984.V tehdejší i dnešní době patří šicí stroje Veritas mezi nejžádanější šicí stroje. Kdo si jednou pořídí šicí stroj Veritas, už by ho nevyměnil.

Veritas představuje ověřenou kvalitu, která se drží současných trendů a neustále vytváří nové modelové řady šicích strojů. A právě jedním z těchto kousků je šicí stroj Veritas Rachel, který je zákazníky zaručeně nejoblíbenější.

Šicí stroj Veritas Rachel má jednoduchý design, který svými červenými detaily dodá šicímu koutu kousek elegance a minimalismu. Rachel je šicí stroj vhodný do každé domácnosti, a to jak pro začátečníky, kteří si s ním snadno poradí, tak také pro pokročilé, kteří v něm najdou všechny nezbytné funkce. 

Co nejlepšího Vám šicí stroj Veritas Rachel může nabídnout?

Především bezproblémové šití rifloviny, které je podtrženo následujícími funkcemi:

Šití knoflíkové dírky v jednom kroku

Nastavitelná délka i šířka stehu

Nabídka overlockových stehů

Kovová kostra

Volné rameno pro šití nohavic a rukávu

Automatický navlékač jehly

Šití dvojjehlou

Více v detailu produktu šicí stroj Veritas Rachel

V neposlední řadě je šicí stroj Veritas Rachel jednoduchý na obsluhu. A protože Vám, našim zákazníkům rádi děláme radost, nyní přidáváme k šicímu stroji Veritas Rachel dárek v podobě overlockové patky... Co víc si přát.