Řekněte to šicím strojem ❤️

Za pár dnů tu máme Valentýn a v řadách šicích strojů Veritas je hned několik modelů, které za Vás řeknou Miluji Tě!

Červená je barva Valentýna a červená je zároveň i barva hned několika šicích strojů Veritas.


Šicí stroje Veritas... láska na celý život

Obdarujte svou lásku na celý život něčím, co jí celý život bude připomínat letošní Valentýn...



Patříte mezi milovníky svátku lásky nebo se řadíte spíš k jeho odpůrcům? Možná žijete v mylné domněnce, že Valentýn je americký svátek vymyšlený jako byznys... ale není tomu tak. Valentýn má mnohem hlubší význam. 

Svátek lásky sahá až k dobám starověkého Říma, kdy legendy vypráví o biskupovi Valentýnovi, který tajně oddával mladé a láska pro něj byla na prvním místě.
V této době však bylo zrušeno císařem manželství a muži se měli zajímat jen o své vojenské povinnosti, nikoliv se rozptylovat ženami.
A že rozptylovat, my ženy, umíme opravdu skvěle. Na základě neplnění císařských zákonů byl však Valentýn popraven, a to právě 14. února.
Aby se nezapomnělo na důležitost lásky, vznikl zmíněný svátek zamilovaných - den svatého Valentýna.

Spousta lidí má pocit, že lásku přece můžou dokazovat každý den a ne jen na Valentýna... ale řekněme si, proč ne? Proč nevyužít toho, že máme nějaký zvláštní důvod udělat si den hezký a být spolu. 

Možná Vaše polovička touží po novém šicím stroji, ale Vánoce už byly a narozeniny a svátek má za dlouho. Šicí stroj je skvělé gesto, které Vaší druhé polovičce ukáže, že Vám na ní záleží. A šicí stroj značky Veritas to řekne dvojnásob. Protože Veritas není jen značka, Veritas je láska na celý život, Veritas je jistota, Veritas je historie a Veritas je pojem. 

Co můžete daným šicím strojem své lásce sdělit?

Veritas Rachel

Nikdy tě nezklamu!

Veritas Marie

Věřím ti!

Veritas Rubina

Jsi můj klenot!

Veritas Power Stictch

Spolu zvládneme vše!

Opřete se do toho a nebojte se velkých gest...