Novinka mezi šicími stroji Veritas - Šicí stroj Veritas JSA 18 JEANS

Pojďme si říci více o novém kousku mezi šicími stroji Veritas. 

Veritas s každým šicím strojem přináší něco nového, novou kombinaci funkcí, kterou u žádného jiného stroje nenajdete. Výjimkou není ani šicí stroj Veritas JSA 18 Jeans.

Šicí stroj JSA 18 Jeans se může především pochlubit 18ti přednastavenými programy, se kterými vám odpadá práce s nastavováním délky a šířky stehů. 

Z těch nejpoužívanějších a zároveň nejužitečnějších stehů u šicího stroje Veritas JSA 18 Jeans najdete: přesné šití knoflíkové dírky, pružný slepý a trojitý pružný přímý steh, pružný overlockový steh oboustranně uzavřený, látací steh pro opravu roztržených míst a samozřejmě i fagotový steh.

 

Tento šicí stroj disponuje velkou plochou pod přítlačnou patkou, která vám umožňuje naskládání hned několika vrstev látky na sebe. Naprosto bez zaváhání a perfektně prošije několik vrstev tenké i pružné látky.

Mimo opravdu neobyčejné provedení se šicí stroje Veritas můžou pochlubit především kvalitou provedení. Nezklame Vás ani promyšlené osvětlení, které je nezbytné pro kvalitně provedenou práci.

Užijte si chvíle strávené šitím naplno. S šicím strojem Veritas JSA 18 Jeans bude šití opravdová radost. 

Šicí stroje Veritas jsou vymýšlené, vyráběné, distribuované a námi nabízené s láskou.

Šicí stroje Veritas jsou synonymem kvality a promyšleného provedení. V nabídce šicích strojů Veritas vás nezklame ani jeden jediný produkt. Každý šicí stroj disponuje jinými originálními kombinacemi funkcí a výhod, ve kterých si každá švadlenka najde přesně to pravé.