Vy plníte vánoční přání, my přidáme dárek.


Šicí stroje Veritas jsou jistota. Najdete mezi nimi lásku na celý život, stroje se jmény, které znaly už naše babičky, silné pomocníky pro šití džínsoviny, praktické šicí stroje pro drobné domácí šití i elektronické šicí stroje pro pokročilejší šití.

Na Vás je jen vybrat ten správný a aby byl Váš nákup radostný i pro Vás, přidáme Vám k němu dárek. Jaký? To najdete vždy v detailu stroje.


Vánoce Vánoce přicházejí a s nimi přichází čas, kdy budete mít příležitost udělat radost svým blízkým, své lásce, svým dětem nebo komukoliv, koho máte rádi. Přichází čas vánoční, který by měl být plný lásky, rodiny a také splněných přání. Víte jaká přání ve svém nitru nosí Vaši blízcí? 

Šicí stroje Veritas mají schopnost rozehřát několik srdcí, splnit několik vánočních přání a udělat radost několika kreativním duším.

Šicí stroje Veritas jsou velice oblíbeným vánočním dárkem a už o Vánocích vytvořili úsměv na tváři mnoha lidem. A protože my chceme vytvořit úsměv na tváři nejen obdarovanému, ale i kupujícímu, připravili jsme pro Vás jedinečnou AKCI.


Hned několik šicích strojů Veritas nyní obsahuje DÁREK ZDARMA - Sada nití a cívek Guzzanti.

U strojů můžete najít jako dárek také sadu nití Gütermann nebo overlockovou patku jako dárek. 


Viděli jste už novinky mezi šicími stroji Veritas v podobě strojů Veritas Power Stitch?

Ať už si vyberete jakýkoliv šicí stroj z nabídky strojů značky Veritas, máme pro Vás ještě jedno malé překvapení. Přidejte k šicímu stroji přání, které jsme pro Vás připravili.

Stáhněte si soubor jako obrázek, vytiskněte a přiložte k darovanému šicímu stroji Veritas.