Jedinečná Marion

Značka Veritas má ve svých řadách mnoho šicích strojů a každý šicí stroj se pyšní něčím jiným. Ovšem šicí stroj Veritas Marion má vše a ještě mnohem víc. U šicího stroje Veritas Marion Vám nebude nic chybět.

Marion je elektronický šicí stroj a my Vám ho nyní rádi představíme. 







Široké profesionální možnosti šití na jedinečném šicím stroji. Šicí stroj Veritas Marion je tím nejnadupanějším strojem z nabídky strojů Veritas. Se svými 310 programy stehů splní Veritas Marion jakékoli Vaše přání, a to včetně vyšívání písmen a číslic.

Marion dokáže jednoduše, rychle a plně automaticky ušít 10 různých druhů knoflíkových dírek. Vaše oblíbená nastavení pro různé druhy stehů je možné jednoduše uložit díky paměťové funkci. Marion je šicí stroj, který přemýšlí spolu s Vámi, např. přizpůsobí šířku stehů při použití dvojjehly. Extra velký přídavný stolek, který je součástí dodávky stroje, Vám umožňuje zvětšení pracovní plochy.

Marion se stane dokonalým pomocníkem pro Vaše projekty a díky svému klasickému vzhledu a červenému zdobením se stane také ozdobou Vašeho šicího koutu.

Blíží se nám období dovolených a Vy si možná chcete vzít šicí stroj sebou na chatu či chalupu... Pořiďte si tašku Veritas a Váš stroj tak bude v bezpečí i na cestách.