Chytrý výběr: šicí stroj VERITAS MARION


MARION nabízí nespočet funkcí pro usnadnění práce. Jeho klasický bílý vzhled s červenými detaily se stane ozdobou vašeho šicího koutu. MARION Vám nabízí precizní provedení práce a s pokorou zvládne i ty nejvyšší požadavky, jaké hobby uživatel může mít. S tímto strojem se práce stává zábavou a vztahem na dlouhou dobu.

Šicí stroj MARION se může pochlubit svou sílou a robustním provedením. Jeho velkou předností je přehledný LCD displej, který vám ukáže zvolený typ stehu, jakou délku a šířku stehu máte nastavenou, také vám poradí patku, která je vhodná pro daný typ stehu a instrukce k parametrům, jako je poloha jehly. LCD displej velmi usnadňuje práci, šetří Váš čas a šicí stroj je díky němu mnohem snadněji ovladatelný.

Představíme vám několik základních parametrů, které MARION nabízí. Jedním z nich je 360 různých druhů stehů a to včetně 2 typů abecedy a čísel. Chloubou stroje MARION je také 66 dekorativních stehů. Ujišťujeme Vás, že v tomto šicím stroji najdete přesně ten steh, který zrovna budete potřebovat. Vaší práci usnadňuje automatický odstřih obou nití, volné rameno stroje pro šití kruhových tvarů.

Šicí stroj MARION, nabízí možnost paměti, do které si můžete uložit oblíbenou kombinaci vzorů a mít ji tak vždy připravenu po ruce.

Na stroji MARION je možné šít bez pomoci pedálu a to díky tlačítku START/STOP.

Spoustu dalších funkcí a možností usnadnění najdete v popisu šicího stroje po kliknutí na obrázek.

Práce s šicím strojem MARION se stává radostí a opravdovým koníčkem.

Šicí stroje VERITAS jsou synonymem kvality. A díky dlouhé historii, která započala již v roce 1894, VERITAS znamená mimořádnou kvalitu s výhodnou cenou. VERITAS je opravdový fenomén v oboru šicích strojů a příslušenství.